Vi som äger och driver BrasLjus är
Alfons Lundberg & Emma Johansson

Idén att börja göra brasljus skapades för 2020, samtidigt som våran kärleksresa tillsammans startade. Som barnfamilj är man ute mycket och vi spenderade mycket tid i skogen både sommar och vintertid. Sedan campar vi mycket på sommaren.

Det var en gång vi skulle iväg och funderade på ifall det fanns en eldstad dit vi skulle, men det hade regnat så det skulle bli lurigt o göra upp eld om den ved vi hittade var blöt.
Det var då Alfons sa att det vore ju smidigt om det fanns en färdig ”Brasa på burk” man kunde ta med, och det var så Idén föddes.

Vi provade oss fram på många olika sätt med olika modeller, inte alla lika bra som slutresultatet, men efter en tids experimenterande så fick vi äntligen till det som vi ville. Eftersom vi nu själva tillverkar ljusen precis på rätt sätt så är varje BrasLjus handgjort med kärlek.
Ingen ved behövs, ingen aska att ta reda på efteråt, och ingen rök som stör när man ska mysa upp sig runt det. Sen bara på locket så är det snabbt släckt och man kan komma iväg och veta att man inte lämnar någon glöd efter sig.

Emma & Alfons

Vi är även campare och åker ofta på husvagnssemester, där kände vi också när man satt i förtältet på kvällarna när det började bli mörkt, rått och kallt att våra värmeljus var otillräckliga. Vi ville ha något mer! Då var idén med BrasLjus perfekt för även detta.
Där gav den både ljus, myskänsla och värme. Det bästa var ju också att vi kunde släcka och återanvända ljuset en stund varje kväll.

Vi kände mer och mer fördelen med BrasLjus och använde det både hemma, i skogen, i stugan och på husvagnssemestern. Även barnen älskar BrasLjus då dom tycker det är jättekul att grilla marshmallows över, vilket också är mycket mysigt för hela familjen.

Alfons som Entreprenör såg då ett tillfälle att, eftersom vi själva uppskattade BrasLjus så mycket att kunna dela med oss av detta till fler. Vi vill att andra ska få ta del av våran idé och upptäcka vad smidigt och fantastiskt mysigt det är med en portabel brasa.

Vår historia
Har bara börjat, så du som kund får hjälpa oss att skriva den.

Vi ser fram emot att få dela våran resa tillsammans med alla er fantastiska kunder och visa er alla spännande saker vi har på gång för framtiden

Med er hjälp växer vi!

Vi älskar att få feedback

En stor del av vårat driv och engagemang kommer ifrån alla fina historier om hur du som kund använt våra brasljus på bästa o mysigaste sätt.

Vi tycker det är fantastiskt att få våra BrasLjus att förgylla en kväll eller göra en picknick mysig precis som det har gjort för oss.